Home Up Feedback Contents

Editare
 

 
bullet

Materiale optice: dispersive, absorbante si neomogene; la suprafata de separatie intre doua materiale poate fi definita o interfata.

bullet

Se pot folosi amestecuri de materiale cu raport variabil sau fix.

bullet

Constantele optice ale materialelor pot depinde de temperatura.

bullet

Nu exista numar maxim de materiale motiv pentru care fiecare strat poate avea material propriu.

bullet

Materialele din acoperirile ramura pot fi legtate de materialele din acoperirea radacina printr-un factor de scalare care poate depinde de lungimea de unda. Modificarea unuia atrage dupa sine modificarea automata a celuilalt, functie foarte utila la definirea acoperirilor de pe lamele-test folosite la controlul fotometric.

 
bullet

Numarul de straturi este nelimitat.

 
bullet

Editare macro: acoperirea optica poate fi generata prin formule (structuri definite pentru lungimi de unda proprii). Numarul de structuri nu este limitat. Structurile pot fi facute comentariu sau pot contine comentarii.

 
bullet

Numarul de acoperiri optice este practic nelimitat. Acoperirile au o structura arborescent, dinamica. Acoperirile ramura deriva din acoperirile radacina. Acoperirile ramura nu au straturi proprii ci sunt definite pe straturile acoperirilor radacina. Fiecare strat din acoperirea ramura poate fi scalat. Aceasta facilitate este foarte utila la controlul fotometric al acoperirilor optice.

 
bullet

Indici echivalenti - se poate calcula indicii echivalenti pentru orice straturi selectate (inclusiv cele de forma (HL)^n) sau se poate calcula o structura simetrica de trei straturi cu indice si grosime de faza impusi.

 

Send mail to ghonciuc@winstrat.ro with questions or comments about this web site.
Last modified: 09/12/11